Connect with us

Video

Amerikanka za tri minute pojela više od tri tegle majoneze

Objavljeno

na

Žena koja je uspjela pojesti više od tri tegle majoneze za tri minute postavila je novi svjetski rekord.Amerikanka Michelle Lesco iz Arizone u SAD-u pojela je 2,448 grama majoneze, odnosno više od tri i po tegle, za samo tri minute. 

Video prikazuje kako Michelle jede majonezu kašikom sve dok nisu istekle tri minute.

Michelle je ponosna vlasnica još nekoliko rekorda među kojima su najbrže pojedena zdjela tjestenine (26,69 sekundi) i najbrže pojedeni hot dog bez korištenja ruku (21,60 sekundi).

Priznala je da joj njen brzi metabolizam pomaže da svari velike količine hrane u kratkom vremenskom periodu, ali i da je rekorde ostvarila zahvaljujući vježbanju. Ona jede velike količine hrane kako bi proširila svoj želudac.

Izvor: Klix.ba

Video

Pogledajte kako su Kakanj i Zenica jučer izgledali sa visina

Objavljeno

na

Autor

Kraljevski.ba

Nastavite čitati

Video

Kina uz pomoć 3D štampača podigla zgradu visine 7,2 metra

Objavljeno

na

Autor

U gradu Heyuanu na jugu kineske provincije Guangdong “odštampana” je jedna od najvećih poslovnih zgrada na svijetu u 3D-u, piše RT.Ova zgrada, koja je visoka 7,2 metra i koja se prostire na 230 kvadratnih metara, sagrađena je ovom futurističkom tehnologijom. Štampaču je trebalo samo 60 sati da završi ovaj kompleksni projekt.

Uz pomoć ovih štampača vrijeme izgradnje u prosjeku je smanjeno sa dva mjeseca na oko pet dana i smanjilo je troškove za 40 posto.

Procijenjeni vijek trajanja ovih zgrada je do pet decenija.

Izvor: Klix.ba

Nastavite čitati

Video

NEODOLJIVI SU: Blizanci o kraljevima i kraljicama Bosne (VIDEO)

Objavljeno

na

Autor

Armin i Azra Bjelopoljak su pronašli veoma zanimljivu temu za svoj video na Youtube kanalu.

Tema njihovog videa je “kraljevi i kraljice Bosne” gdje daju svoje mišljenje o 21 kralju i kraljici Bosne. U pozadini videa možemo vidjeti i poster Tvrtka I Kotromanića koji je zapravo i razlog tolikog zanimanja za kraljeve i kraljice Bosne.

POGLEDAJTE VIDEO NA NJIHOVOM KANALU:

Podržimo Armina i Azru!

Nastavite čitati

Najčitanije